Hazai sikerek a Team Elder Blood “Spell Casting Event” bajnokságán

November 19.-21. és 26.-28. között rendezte meg a Team Elder Blood Gwent esport csapat a “Spell Casting Event” névre hallgató bajnokságsorozatát, ahol minden nap más és más pakliépítési feltételekkel lehetett részt venni. Csapatunkból takikirály és Ganfi12 is részt vett a megmérettetésen, és remek eredménnyel zártak, nem is beszélve a többi hazai játékosról, akikkel együttesen a nemzetek közötti csatában is kiváló helyezést értünk el a ponttáblázatban.


A Nomad-módszer: az ellenfél lerohanása

Kezdjük is a csapat eredményeinek ismertetésével!

A Nomad Gaming egyik oszlopos tagja, takikirály, ismét megmutatta, nem csak a paklibemutató videókhoz ért, de oda tudja tenni magát a bajnokságokon is. Eredményei a következőek:

  • Witcher Signs: 6. hely, 60 pont
  • Alzur’s Lesson: 8. hely, 50 pont
  • Advanced Magic: 3. hely, 75 pont
  • Forbidden Magic: 5. hely, 65 pont

Összesen tehát 250 pontot szerzett takikirály, amivel a bajnokságsorozatot a 7. helyen zárta, és a legtöbb pontot elért magyar játékos lett. Gratulálunk!

Csapatunkból a másik résztvevő tag a bajnokságokon eddig nem túl aktív, ám lelkes Ganfi12 volt, aki az Alzur’s Lesson kupán indult. Ha már viszont nevezett, el is hozta az 1. helyet (igaz, némi szerencsével, hiszen 2 ellenfele sem állt ki ellene), ezzel a győzelemmel 100 pontot szerezve. Megérte a közös gyakorlás takikirállyal!

Csapatunk tehát összesen 350 pontot szerzett a sorozatban, ezzel pedig a résztvevő Gwent esport csapatok sorában a 4. helyen zárt, illetve ezzel a pontmennyiséggel járult hozzá a nemzetek közötti csatában hazánk eredményéhez.


Egységben az erő

Természetesen érdemes megemlíteni a hazánkat és a Team Elder Blood csapatát képviselő Gregory_Blacket és gerintert is, akik nem csak a hazai kupák aktív szereplői, de a nemzetközi színtéren is gyakori résztvevők.

  • Gregory_Black összesen 159 pontot szerzett a sorozatban, a 14. helyen zárva egyéniben a küzdelmeket.
  • Gerinter egy kupán vett csak részt, ahonnan 40 ponttal távozott.

Összesen tehát 199 ponttal járultak hozzá csapatuk és Magyarország eredményéhez. Gratulálunk a srácoknak!

Végezetül, de nem utolsósorban pedig az 5. hazai játékos teljesítményét is érdemes kiemelni, hiszen a Nomad Gaming bajnokságain is rendkívül aktív askformore77 csapat nélkül, egyéniben indulva összesen 162 pontot szerzett, a 13. helyen végezve, és rengeteg ponthoz juttatva hazánkat. Szép menetelés volt!

Magyarország így tehát összesítésben 671 ponttal zárt, megelőzve ezzel a nemzetközi viszonylatban erősebbnek tekintett Ukrajnát, és in-game ajándékokkal megjutalmazva a résztvevő magyar játékosokat.


Gratulálunk minden játékosnak, és reméljük a jövőben is lesz lehetőségünk hasonló megmérettetésre, ahol minél többen tudjuk majd képviselni a csapatot és országunkat, illetve köszönjük a szervezést a Team Elder Blood csapatának is!

A részletes táblázatot a játékosok, csapatok és országok eredményeiről ITT érhetitek el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑