Rólunk

2020-ban megrendezésre került az Aretuza Gwent esport csapat által egy úgynevezett világbajnokság, amelynek selejtezőjén számos magyar játékos is részt vett. Már ekkor felmerült az ötlet, hogy mi lenne, ha egy komolyabb együttműködés is lenne az aktív, a játékot versenyszerűen űző játékosok között. 2020 augusztusában végül megalakítottuk a Nomad Gaming Gwent esport csapatot, amely azóta is folyamatosan bővül.

Csapatunk célja elsősorban a hazai játékosok és Gwent közösség támogatása, beleértve ebbe a játék jobb megértését elősegítő videókat, paklibemutató anyagokat, és egyéb segédleteket, illetve a Witcher világából szemezgető cikkeket.

2021-ben célunk legalább egy játékos bejuttatása a top 64 játékos közé, illetve a nemzetközi közösség felé történő nagyobb nyitás és bajnokságok szervezése.


Kik is vagyunk mi?

Versenyzők

Csapatunk legtöbb tagja minden hónapban a Pro Rankon szerepel és küzd a legjobb pozíció eléréséért. Célunk bekerülni egy Gwent Open Qualifierre, illetve rendszeresen veszünk részt nemzetközi bajnokságokon is (ide példákat!!).

Tartalomgyártók

Legyen szó videóról vagy írott anyagról, ahol tudunk, ott segítünk:

  • Paklibemutató videóink minden hónapban 1-1 érdekes és erős pakliba adnak betekintést csapatunk legjobb tagjai által.
  • Metajelentéseink minden hónapban a legjobb paklikat mutatják be, melyekkel felkészülten vághat bele mindenki a csatározásokba.
  • Count-Dooku Tippek és trükkök cikksorozata nem csak egy adott hónapra készül, hanem rengetes hasznos tanáccsal látja el a játékosokat bizonyos lapokkal vagy szituációkkal kapcsolatban.
  • Streamereink minden héten bemutatják saját paklijaikat vagy a meta legerősebb deckjeivel küzdenek, miközben kiváló zenékre minőségi időt lehet eltölteni a chaten.
  • Mephi tollából érkeznek a különböző, a Witcher világában lévő karaktereket bemutató cikkek.

Bajnokságszervezők

A Magyar Witcher Kupa és a Grand Nomad Championship kupák során számtalan magyar játékos mérettethette meg magát a hazai bajnoki szférában. Mit hoz a jövő? Ha bajnokság, akkor ránk biztosan számíthattok!


A csapat tagjai

Mivel foglalkozunk szabadidőnkben? Mióta játszunk a Gwenttel? Mi a szerepünk a csapatban?

Részletes bemutatás a csapat tagjairól ITT.


Légy te is Nomád!

Szeretnél te is csatlakozni hozzánk? Mi sem egyszerűbb! Lépj be Discord-szerverünkre,és találd meg Te is helyedet a csapatban!


Kapcsolat

Fel szeretnéd venni velünk a kapcsolatot? Minden információt megtalálsz ITT vagy közösségi felületeink egyikén.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑