Csapatunk tagjai

Menedzser

Kovács “Ganfi12” Zsolt

A Nomad Gaming menedzsere. A Gwenttel a 2017-es Closed Beta óta játszik. Számtalan bajnokságot szervezett már egyéb játékokban is, szabadidejében pedig előszeretettel játszik RPG-ket és kooperációs mókákat.
Kedvenc frakció: SK, SY
Egyéb szerepei a csapatban: Honlapszerkesztő, streamer, videóvágó

Versenyző

Takács “takikiraly” Gergő

A The Witcher játéksorozat után vetette bele magát az akkor még Gwynt-ként ismert Gwentbe. Ez az egyetlen kártyajáték amit kipróbált és játszik, egészen az Open Beta óta. Versengő típus, így a Pro rankon mindig megtalálható, illetve a Gwent Masters szezonjaiban általában a top 500 játékos között végez. A játékon kívül sportol: a nógrádi mennyei megyeiben és a pesti kispályákon rúgja a bőrt.
Kedvenc frakció: NG, MO
Egyéb szerepei a csapatban: streamer.

Versenyző

Csontos “Count-Dooku” Máté

A Hearthstone kártyajátékot 2017-ben otthagyva, a kezdetektől fogva Gwentezik. Igazán komolyan 2020 nyarától kezdett el foglalkozni a játékkal, azóta pedig rengeteg bajnokságon vesz részt. Célja, hogy minél jobb, hatékonyabb játékos legyen és egyre jobb helyezéseket érjen el mind a ladderen, mind bajnokságokon. A Gwenten kívül is sok mindennel szívesen foglalkozik: focizik, kosárlabdázik, trombitál és ezek mellett óriási Star-Wars fan is, de ez talán nem meglepetés.
Kedvenc frakció: NR.
Egyéb szerepei a csapatban: YouTube videók készítése, cikkírás

Versenyző

Kulcsár “subitron” Ákos

A Gwent laza kikapcsolódásként indult két kislánya mellett 2020. tavaszán. Elég volt pár hét, hogy magával ragadja a játék, lelkesedése pedig azóta is töretlen. Minden hónapban összefuthatsz vele a Pro rankon, a ranglétránál azonban jobban izgatja a pakliépítés. Saját deckjeivel a versenyeken is szereti meglepni ellenfeleit.

Egyéb szerepei a csapatban: grafikus

Versenyző

Kiss “BAKERHUN” Gergely

2020 március végén, az Android release idején ismerte meg a játékot – a Witcher 3 befejezése után -, melybe azonnal bele is szeretett. Május óta stabil Pro Rank játékos, és bár sokáig csak a saját paklik építése és a kikapcsolódás volt a célja a Gwenttel, mostanra komolyabb ambíciói lettek versenyzés terén. A Gwenten kívül a foci, egyetem, munka, szerettek négyes tölti ki élete maradékát.
Kedvenc frakció: NR
Egyéb szerepei a csapatban: YouTube videók készítése, streamelés, cikkírás

Médiafelület menedzser

Irimiás “Maci” Péter

A The Witcher világával már régebb óta, a Gwenttel komolyabban viszont csak 2020 eleje óta foglalkozik. Elhivatott a csapat támogatásában és célja, hogy ő is felnőjön a nemzetközi bajnokságokhoz. Nagy kedvelője a társas- és az asztali szerepjátékoknak, sőt bizonyos körökben mint a The Witcher TRPG asztali szerepjáték mesélőjeként is aktívan tevékenykedik.
Egyéb szerepei a csapatban: streamer, bajnokságszervező

Versenyző

“dkeszti”

Akkor döbbent rá, hogy szereti a Gwentet, amikor a Witcher 3-ban Novigradba érkezésekor idejének nagy részét azzal töltötte, hogy ellenfeleket keressen. 2020. márciusában kezdett el játszani, és a Gwent az első és egyetlen kártyajáték, amit kipróbált. Kompetitív típus, általában a Masters Seasonök top 200-ában található meg és célja, hogy minél többet fejlődjön a játékban, és esetleg egy Gwent Openen is elinduljon.
Civilben repülő- és űrhajómérnök, szeret kosárlabdázni, de bármilyen más játékot is szívesen játszik.
Kedvenc frakció: SY

Webmanager

“LordGarmadon”

Gyerekkora óta kedveli a sci-fi és a fantasy világát, azonban a videójátékokkal az utóbbi években már csak alkalmi szinten játszott. A Gwent is egy könnyű kikapcsolódásnak indult a két kisfia mellett, 2020. tavaszán, az IOS-release-nek köszönhetően. Mára viszont minden hónapban ott van a Pro rankon, célja pedig, hogy tartósan bent is maradjon, versenyeken induljon. Elhívatott a csapat szupportjában, mecénásként támogatta az új honlap létrehozását és ma is tevékenyen részt vesz annak alakításában.
Egyéb szerepei a csapatban: honlapszerkesztő, támogató.

Versenyző

Búz D. “StRs” Darius

A Gwenttel az Open Beta kezdetekor kezdett el játszani. Elég hamar bevonzotta a játék világa, ezáltal egyike lett azoknak, akik először játszottak a kártyajátékkal és csak utána akármelyik Witcher játékkal. Alapvetően elég nagy versenyszellemmel rendelkező játékos, így a Gwentben is legfőbb célja a folyamatos fejlődés, ezzel együtt pedig az egyre nagyobb sikerek elérése.
Kedvenc frakció: SY

Cikkíró

Piedl “Mephi” Péter

A Gwenttel már Open Béta óta játszik, előtte is viszont kártyázott már: kipróbálta magát a Hearthstoneban, ismeri a Game of Thrones: The Card Game-t, és persze komoly múltja van Magic the Gatheringben is, ahol egykor még komolyan is versenyzett. Bár még mindig sokat játszik, ma a ranglétra számára már nem olyan fontos, mint régen volt. A Nomad Gaming weboldalán többnyire a Witcher univerzum megismertetése a célja, lévén nagyon szereti a könyveket, képregényeket és természetesen a sorozatot is.
Kedvenc frakció: Nilfgaard

“Ditii”

Cikkíró

2021 elején vonzotta be a játék világa illetve a Witcher-univerzum, amelyet a Gwent kapcsán kezdett el szépen lassan feltérképezni. Rövid úton ráérzett a Gwent fun oldalára, és azóta is töretlenül örvendezteti meg az ellenfeleit Pro Rankon cloggal vagy meme deckjeivel.
Kedvenc frakció: ST

Vitár “askformore77” Tamás

Versenyző

Askformore77 az Open Beta óta játszik, és az utóbbi időben (kb. 3 éve) kezdte el komolyabban venni a játékot. Minden szezonban a minimális célkitűzés a Pro Rank, mindezt viszont nagyon ritkán netdeckekkel érve el, hiszen sokkal inkább szeret saját paklikat építeni; új és kevésbé játszott mechanikákat felfedezni és használni.
A Gwentben számára sokkal inkább a kreativitás a fontos, hiszen a játék megadja az esélyt, hogy létrehozzon valami újat, amivel ha sikereket ér el, az rendkívül jó érzés, még ha ez olykor az eredményesség rovására is megy.
Kedvenc frakció: SK

 

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑