Augusztusi metajelentés

A Sárkány Szezon legjobb paklijai

Az új frissítéssel hatalmas power creep járt, sok nagyon erős – akár teljes metát átíró – lapot is kaptunk. Ezúttal teljesen vegyesek a paklik devotion és az engine-pointslam-control háromszög terén. A Scoia’tael frakció visszatért a legerősebbek közé, míg Nilfgaard és Skellige kicsit lejjebb csúszott a korábbiakhoz képest, bár Nilfgaard az utóbbi időben újra feltámadt. Az északi királyságokat sokan a leggyengébbnek tartják, ám nem szabad lebecsülni őket, Syndicate pedig ott van, ahol az utóbbi pár hónapban megszokhattuk. Továbbra is sokszínű a meta, így azt hiszem ebben a szezonban is sok jó meccsben lehet részünk a Monster Relict pakli korai teljes és mostani erős dominanciája ellenére.
Reméljük ez a bevezető felkeltette az érdeklődéseteket, és szívesen böngészitek majd az e havi metajelentésünket. A cikk végén néhány meme decket is találtok majd!

1. osztály

Ezek a paklik teljesítenek a legjobban várhatóan bármilyen ellenféllel szemben:


2. osztály

Az alábbi paklik is remek választások sok esetben, és akár még az 1. osztályba tartozó paklikat is meg lehet velük verni, de sokszor múlik itt már a lapjáráson is a győzelem.


3. osztály

Ezek a paklik azok, melyekben van potenciál, és érdemes velük menni egy-két kört, hátha sikerül megfogni velük első osztályú paklikat.


Említésreméltó és meme paklik

Az alábbi paklik azért érdekesek, mert vagy van bennük még valami különleges vagy igazán szórakoztatók


Reméljük, hogy hozzá tudtunk tenni a jelenlegi meta megértéséhez, és a bemutatott paklikkal Ti is el tudtok jutni az áhított rangotokra.

A következő metajelentés szeptemberben érkezik.

A metajelentés szerzői: BAKERHUN, Count-Dooku, takikiraly

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑