Június-júliusi metajelentés

A Griff Szezon legjobb paklijai

Price of Power storyline megjelenésével, az elmúlt hónapban a játék 26 új kártyával bővült, a „Once upon a pyre” kiegészítő keretében, melyet a jövőben újabb expansionok követnek. A cél az új stratégiák megteremtése, a game frissítése. A júniusi hónap közepén, bár több csapattól számtalan metajelentés született, mi úgy véltük, hogy nem látszanak még igazán az új metadeckek, melyek végül csak az új szezon kezdetére tisztázódtak le.
A Season of Griffin bizony rákényszerítette a frakciókat, hogy kimutassák valódi képességeiket. A novigradiak dobogós helye most sem került veszélybe, a Lined Pockets leadernek és az erős control válaszainak köszönhetően. Nilfgaard fekete serege a Viper Season támadását már rég kiheverte és Midrange paklijaival újra az élre kerülhetett. Közel egy év után a Warriorok uralkodásának leáldozott, de a Reckless Flurry leader, a Coral és a Discard comboval karöltve, a Skellige frakciót még előkelő helyre repítette. Az NR rajongók örömére, az Északi királyságnak jót tett a mágia segítsége, Siege és Commando deckekkel újra a középmezőnyt foglalják el. Persze ez a fejlődés a szörnyek frakció Arachas Swarmját teljesen ellehetetlenítette, de a frakció rugalmasságának: a Caranthir-Koshchey kombónak, és a Wild Hunt Fehér Fagy leadernek hála, a monsterek még most is igencsak veszélyes ellenfelek. A Scoia’tel lett az új kiegészítő igazi vesztese, szinte teljesen eltűnve, a ranglista alján foglal helyet.
A Magic és a Griffin Season közötti jelentős különbséget a Sunset Wanderers megjelenése jelentette, melyet a WitcherCon népszerűsítése teremtett, mégis egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb kártya lett. Gyakorisága oly mértékű, hogy nincs olyan meta, amely ne számolna vele, a paklikat non-devotion irányba tolva el. Védekezésképp counter kártyák jelentek meg, Midrange control deckek létrejöttét elősegítve, melyek a métában jelentősen képviseltek. – LordGarmadon
Reméljük ez a bevezető felkeltette az érdeklődéseteket, és szívesen böngészitek majd az e havi metajelentésünket. A cikk végén néhány saját alkotású csapat paklit és meme deckeket is találtok majd!

1. osztály

Ezek a paklik teljesítenek a legjobban várhatóan bármilyen ellenféllel szemben:


2. osztály

Az alábbi paklik is remek választások sok esetben, és akár még az 1. osztályba tartozó paklikat is meg lehet velük verni, de sokszor múlik itt már a lapjáráson is a győzelem.


3. osztály

Ezek a paklik azok, melyekben van potenciál, és érdemes velük menni egy-két kört, hátha sikerül megfogni velük első osztályú paklikat.


A csapat paklijai

Az alábbi paklikat csapatunk tagjai ajánlják, melyeknek nagy része saját találmány, és használhatóak az aktuális metában.


Reméljük, hogy hozzá tudtunk tenni a jelenlegi meta megértéséhez, és a bemutatott paklikkal Ti is el tudtok jutni az áhított rangotokra.

A következő metajelentés augusztusban érkezik.

A metajelentés szerzői: BAKERHUN, Count-Dooku, gerinter

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑