Április-májusi metajelentés

A Vipera Szezon legjobb paklijai

A Season of Viper hónapja van és ez meg is látszik a mostani metajelentésen. Míg az áprilisi Tünde Szezon patchjei igazi változást nem hoztak az előző hónapokhoz képest, a Vipera könyörtelenül lecsapott Nilfgaard fekete seregére. Habár a nerf a novigradiakat sem kímélte, a felturbózott engineknek hála a Syndicate frakció a dobogós helyét továbbra is megőrizte. A szörnyek seregét ezúttal sem kellett félteni, akik híres rugalmasságuknak köszönhetően több, már régóta ismert paklijukkal, újra az élre törtek. Skellige továbbra is az egyik legerősebb frakció maradt, a discard fejlődésének, no meg a leader, warriorok és a Coral buff eredményeképpen. Nem csoda, hogy Scoia’tael lett, ősi ellenségének, Nilfgaard legyengítésének igazi nyertese, míg az Északi Birodalmak frakciója, mindenki meglepetésére, nem a kommandóival, hanem leaderjének, a buffolt Pincer Manauvernek a segítségével előzött be.
Reméljük ez a kis bevezető felkeltette az érdeklődéseteket, és szívesen böngészitek majd az e havi metajelentésünket. A cikk végén néhány saját alkotású csapat paklit és meme deckeket is találtok majd!
Ettől a szezontól kezdve a paklik közötti különbségtételre 10-es pontrendszert vezettünk be, ahol a 10-es a legjobban teljesítő decket jelöli. Természetesen ez szubjektív, az általunk leírt jelentésben minden pakli a játék legjobbjainak számítanak!

1. osztály

Ezek a paklik teljesítenek a legjobban várhatóan bármilyen ellenféllel szemben:


2. osztály

Az alábbi paklik is remek választások sok esetben, és akár még az 1. osztályba tartozó paklikat is meg lehet velük verni, de sokszor múlik itt már a lapjáráson is a győzelem.


3. osztály

Ezek a paklik azok, melyekben van potenciál, és érdemes velük menni egy-két kört, hátha sikerül megfogni velük első osztályú paklikat.


A csapat paklijai

Az alábbi paklikat csapatunk tagjai ajánlják, melyeknek nagy része saját találmány, és használhatóak az aktuális metában.


Említésreméltó és meme paklik

Az alábbi paklik azért érdekesek, mert vagy van bennük még valami különleges vagy igazán szórakoztatók


Reméljük, hogy hozzá tudtunk tenni a jelenlegi meta megértéséhez, és a bemutatott paklikkal Ti is el tudtok jutni az áhított rangotokra.

A következő metajelentés júniusban érkezik.

A metajelentés szerzői: takikirály, BAKERHUN, StRs, gerinter, dkeszti

Hozzászólások letiltva.

Create a website or blog at WordPress.com , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑